Teamuitje activiteiten

Uitdagende teamuitjes met inhoud, energie en interactie

Excelleren met je team

Met 30 jaar ervaring ontwikkelt en organiseert Excel Events programma’s op maat. Vanuit onze thuisbasis De Werfloods in Arnhem werken we in heel Nederland. Van een interactieve teamdag voor het hele bedrijf tot een avontuurlijk teamuitje! Bekijk hieronder onze teambuilding activiteiten voor een actief teamuitje:

Praktische informatie activiteiten & workshops Excel Events

Een programma kan bestaan uit diverse teambuilding activiteiten die steeds in ca. in 1,5 uur kunnen worden georganiseerd. Het programma Teamdag Arnhem en Expeditie Robinson duurt 2,5 tot 3 uren. De activiteiten zijn zo ontwikkeld dat iedereen mee kan doen, van jong tot oud. Er zijn geen specifieke eisen aan de fitheid van de deelnemers. We adviseren iedereen sportieve vrijetijdskleding en stevige (sport-)schoenen. Hieronder een overzicht van de tarieven voor de organisatie van deze activiteiten op onze locatie in Arnhem: 

De activiteiten zijn altijd inclusief: professionele materialen en enthousiaste begeleiding door ervaren trainers; exclusief BTW en exclusief eventuele locatiekosten en/of catering.

Meer achtergrondinformatie over de activiteiten is te vinden op: Outdoor Teambuilding.
Wil je indoor aan de slag met jullie missie, visie en kernwaarden? Check dan de Purpose workshop.

1

Avontuurlijk teamprogramma op een inspirerende locatie

Teamdag Arnhem

Ben je op zoek naar een avontuurlijke en inspirerende locatie? Excel Events organiseert Teamdag Arnhem! Midden in de stad maar waar de natuur een centrale rol speelt. Met de dynamiek van de rivier wordt het bezoek een unieke beleving voor de deelnemers. Voor de buitensport activiteiten gaan we naar de ruige natuurparken Meijnerswijk en Stadsblokken

Een compleet georganiseerde teambuilding kan vanuit deze centrale positie worden gefaciliteerd.

Alle workshops en outdoor activiteiten zijn mogelijk in een teambuilding programma van Teamdag Arnhem! Dus wil je in Gelderland een actieve bijeenkomst organiseren? Bekijk de mogelijkheden van onze teambuilding activiteiten. We kunnen dit combineren met alles wat deze veelzijdige stad te bieden heeft. Van gezellige horeca tot inspirerende kunst of indrukwekkende geschiedenis. Wat dacht je van educatieve riviertochten en inspirerende stadswandelingen? Of misschien wil je wel kanovaren, SUPpen of vlot varen op de Rijn!

2

Spannende team challenge

Expeditie Robinson Competitie

Ga op Expeditie met je team!
Bij deze Robinson-achtige opdrachten gaat het er om welk team het beste weet te presteren. Bouwen, schieten, puzzlen, vuur maken, de eetproef en andere uitdagende onderdelen komen aan bod komen in een avontuurlijke competitie. Welk team weet hun kwaliteiten het beste in te zetten en wint deze spannende strijd? In een spannende competitie komen de volgende onderdelen aan bod:

Check-in met: ludieke teamindeling, bandana’s uitdelen en warming-up opdrachten zoals paal hangen.

Bamboe bouwen: welk team bouwt de hoogste toren van bamboestokken en elastiek?

Katapult bouwen en schieten: met palen en touwen wordt een constructie gebouwd om zo ver mogelijk te schieten!

Eiland oversteek: met behulp van steiger houten planken over ‘eilanden’ kan de oversteek gemaakt worden in het denkbeeldig moeras. Welk team is als eerste met alle materialen aan de overkant?

Weilandraad en de evenwichtsbalk: wie wordt gekozen in de weilandraad voor de individuele proef met de evenwichtsbalk?

Finalespel: een sportieve en fanatieke estafette race op de hindernisbaan moet ervoor zorgen dat de teamleden alle materialen verzamelen. Daarna kunnen ze hengelen, hout hakken en vuur maken om het touwtje door te branden. Welk team is hier het eerste klaar?

3

Pionieren met palen

Pionieren met eenvoudige bouwmaterialen als houten palen en touwen waarbij vooral de deelnemers centraal staan. Er worden teams gemaakt en ieder team krijgt een set bouwmaterialen. De opdracht: ontwerp en bouw een stevige constructie van palen en touwen waarmee je het doel kunt bereiken. Of het nou een vlot of katapult is….gaat het werken?

Hierbij komt het aan op samenwerken, leiding geven en goed communiceren. 

Welk ontwerp is het beste en welke wordt het beste gebouwd? Welk team heeft de constructie als eerste klaar? Het competitie-element maakt deze activiteit extra leuk en spannend.

4

Leerzame en sportieve workshop met training & competitie

Handboogschieten

In de workshop handboogschieten komt van alles aan bod. We beginnen met een grondige uitleg en het aanleren van de juiste lichaamshouding. Vervolgens leert iedereen hoe de handboog te gebruiken en gaan we schieten op een korte afstand zodat iedereen een succeservaring heeft. Het wordt al snel moeilijker en uitdagender als we de afstand vergroten naar 10 of misschien wel 12 meter. 

Competitie individueel en voor teams: de scores worden bijgehouden en er ontstaat een levendige competitie. Daag je tegenstander uit voor een direct onderling duel. Of wat dacht je van een spelvariant waarbij de teams het tegen elkaar opnemen en niet alleen de individuele vaardigheden een rol spelen maar ook de tactiek?!   

5

Creatief, culinair, muzikaal en sportief:

Workshops in de Werfloods

In samenwerking met diverse specialisten bieden we verschillende workshops in de Werfloods in Arnhem. Afhankelijk van het gewenste thema en de doelstellingen van de groep, kunnen we bijvoorbeeld de volgende workshops bieden:

  • Boksen: sparren met gedrag
  • Schermen: masterclass leiden en volgen
  • Percussie: In je eigen ritme samen
  • Schilderen: deel van het grotere geheel
  • Grafitti: jullie logo en identiteit
  • Tapa’s maken: koken met kernwaarden

We kunnen bijna van start!

Waar we beginnen

1

Discover
Samen bekijke we de situatie van je team

2

Dream
We onderzoeken met elkaar wat jullie wensen en behoeften zijn

3

Design
Vervolgens ontwikkelen we
samen het beste programma

4

Deliver
We bepalen hoe, wat, waar en wanneer we dit organiseren

Zet je schrap...

Ready, set, go!

Tell me more

Nieuwste blog lezen?

Meld je aan voor onze mailing en ontvang persoonlijke updates van Jouke van Dijk

Contact

Of bel met ons op 06-22990349