Teambuilding Workshops

Actieve workshops voor teambuilding
Met 30 jaar ervaring ontwikkelt en organiseert Excel Events programma’s op maat op diverse locaties. Vanuit onze thuisbasis De Werfloods in Arnhem organiseren we een sportieve teamdag voor het hele bedrijf tot een avontuurlijk teamuitje! Bekijk hieronder onze Top5 activiteiten en workshops:

Praktische informatie activiteiten & workshops Excel Events

Een programma kan bestaan uit diverse groepsactiviteiten die steeds in ca. in 1,5 uur kunnen worden georganiseerd. Het programma Outdoor Teambuilding / Teamwork Challenge duurt 2,5 uren. De activiteiten zijn zo ontwikkeld dat iedereen mee kan doen, van jong tot oud. Er zijn geen specifieke eisen aan de fitheid van de deelnemers. We adviseren iedereen sportieve vrijetijdskleding en stevige (sport-)schoenen. 

Hieronder een overzicht van de tarieven voor de organisatie van deze activiteiten voor de organisatie hiervan op onze locatie in Arnhem: 

De activiteiten zijn altijd inclusief: professionele materialen en enthousiaste begeleiding door ervaren trainers; exclusief BTW en exclusief locatiekosten en/of catering.

Meer achtergrondinformatie over de activiteiten is te vinden op: Outdoor Teambuilding.
Wil je indoor aan de slag met jullie missie, visie en kernwaarden? Check dan de Purpose workshop.

1

Sparren met DISC

Boksworkshop

De boksworkshop Sparren met DISC zorgt voor veel positieve energie door maximale interactie tussen de deelnemers. Met een stevige inhoudelijke onderbouwing en begeleiding door een enthousiaste coach, leren de deelnemers zichzelf en elkaar beter kennen.

Door te boksen krijg je meer inzicht in jezelf. Omdat boksen erg reflexmatig is en het roept intuïtief en primair gedrag op. De deelnemer heeft geen tijd om na te denken en zich sociaal-wenselijk op te stellen. In het boksen krijg je heldere inzichten in jouw manier van contacten aangaan, communiceren en grenzen stellen. In de boksworkshop leer je jouw gedrag en van een ander goed herkennen.

Lees meer over deze boksworkshop en bekijk ook de mogelijkheden van DISC outdoor activiteiten.

2

Creativiteit ten top! Waar staan jullie voor en waar gaan jullie voor?

Bamboestiek

Bouwen met bamboestokken is een grandioze teambuilding activiteit! In korte tijd zet je samen met je teamleden een creatief bouwwerk. 

Er worden teams van ca. 10 personen gemaakt. De teams bepalen zelf hoe hoog de constructie wordt en hoe deze eruit komt te zien. Wordt het een stabiele of functionele brug, een uniek kunstwerk of een piramide van wel 10 meter hoog? 

De bamboe constructie (met eventueel jullie eigen vlag in de top) levert natuurlijk een prachtige groepsfoto op!

3

Werken aan de relaties met een sterke verbinding

Outdoor Teambuilding

Door middel van 5 interactieve opdrachten gaan we samen op weg naar een sterker team. Deze avontuurlijke opdrachten worden als uitdagend leermiddel ingezet om ervaringsgericht te leren. Daarbij zal reflectie gebruikt worden om de deelnemers inzicht te geven in hun eigen rol en gedrag.

De outdoor teambuilding activiteiten zijn een dynamisch en krachtig middel om verbinding en samenwerking te stimuleren met als doel: het bouwen aan een goed functionerend team. 

Vanuit het motto ‘Het succes van een team wordt vooral bepaald door de kwaliteit van de relaties’ kunnen we met diverse opdrachten aan de slag. Maak een keuze uit bijvoorbeeld de volgende onderdelen in rondes van 30 minuten:

Graag komen we in contact voor een kennismaking en het bespreken van de mogelijkheden op basis van jullie wensen en verwachtingen.

4

Pionieren en verbinden

Construction Game

De Construction Game is een uitdagende samenwerkingsopdracht. Het team gaat met een eigen ontwerp aan de slag voor het bouwen van een levensgrote constructie van houten palen en touwen. Hiermee kan een systeem als een waterbaan worden gecreëerd.

Het bouwproces daagt je uit om spelenderwijs te leren. Want wat gebeurt er als de deelnemers een compleet ander idee hebben over het ontwerp of de uitvoering van het project?

En hoe wordt de constructie zo gebouwd dat het mogelijk is om het doel te behalen?

Samenwerken, communicatie, leiderschap en besluitvorming zitten op een leuke en leerzame manier verwerkt in het programma. Hier kan op gereflecteerd worden.

Samen werken
Fysieke inspanning
Leiderschap

5

Missie, visie en kernwaarden

Management Missie

Met deze inspirerende Purpose workshop kan je je team een echte boost geven. Samen bepaal je welke kernwaarden jullie belangrijk vinden. Je leert waardevol in actie te komen en emotionele verbindingen te leggen, wetend hoe je eigen puzzelstukjes er uit zien.

Geld of status is voor de meeste mensen niet de drijvende kracht. Purpose is wat hen motiveert en inspireert; het doel, de zin of de overtuiging achter elk team en elke individuele carrière. De essentie van jullie purpose heeft alles te maken met wie jullie zijn, waar jullie in geloven, de keuzes die jullie maken en hoe jullie je gedragen. Met deze teambooster kunnen jullie gaan werken aan jullie eigen Purpose Statement.

We kunnen bijna van start!

Waar we beginnen

1

Discover
Samen bekijke we de situatie van je team

2

Dream
We onderzoeken met elkaar wat jullie wensen en behoeften zijn

3

Design
Vervolgens ontwikkelen we
samen het beste programma

4

Deliver
We bepalen hoe, wat, waar en wanneer we dit organiseren

Zet je schrap...

Ready, set, go!

Tell me more

Nieuwste blog lezen?

Meld je aan voor onze mailing en ontvang persoonlijke updates van Jouke van Dijk

Contact

Of bel met ons op 06-22990349