Expeditie Robinson

Met Excel Events ga jij met je team de strijd aan met andere teams. Beschikken jullie over de juiste vaardigheden voor deze uitdagende Expeditie Robinson? Met de bekende evenwichtsbalk en hangproef tot de weilandraad. Puzzelen en bouwen en toon jullie fysieke kracht. Geen simpele spelletjes dus maar uitdagende proeven. Bij de specialist in Expeditie Robinson! Overal in Nederland te organiseren. Het liefste natuurlijk op een avontuurlijk terrein in de natuur.

Ga op Expeditie met je team!

Bij deze Robinson-achtige opdrachten gaat het er om welk team het beste weet te presteren. Bouwen, schieten, vuur maken, de eetproef en andere uitdagende onderdelen komen aan bod in een avontuurlijke competitie voor teams van ca. 8 personen. Welk team weet hun kwaliteiten het beste in te zetten en wint deze spannende strijd? Deze expeditie vereist een hoge mate van samenwerking en doet een beroep op het tactisch inzicht, lef, flexibiliteit en teamspirit van de deelnemers.

Competitie

Teams van 6 tot 8 personen

Uitdagende opdrachten

Kleine en grote proeven

Gezelligheid

Op een actieve manier

Onze belofte

Een leuker en sterker TEAM

Team booster

Korte, krachtige workshops om elkaar beter te leren kennen

Leuk en leerzaam

Inhoud, energie en (inter-)actie in iedere teambuilding activiteit

Jouw locatie

Overal te organiseren en voor iedereen toegankelijk

Waar we beginnen...

Een sterker team in 4 stappen:

1

Discover
Samen onderzoeken we de situatie van je team

2

Dream
We bepalen wat jullie wensen en doelen zijn

3

Design
Vervolgens ontwikkelen we
het beste programma

4

Deliver
En we organiseren waardevolle ervaringen met impact!

EXPE-DISC

Ook mogelijk met Expeditie Robinson is de verdieping met DISC: door de fanatieke inzet van de deelnemers is het menselijke gedrag goed inzichtelijk. We kunnen dit observeren, analyseren en op reflecteren en koppelen aan het DISC model. Naast de spelbegeleiding lopen er een aantal van onze gecertificeerde DISC trainers rond die deze verdieping faciliteren.

Competitie!

We beginnen met een ludieke teamindeling en het uitdelen van de teamkleuren. Vervolgens starten we met de warming-up opdrachten. In een onderlinge competitie komen daarna de volgende onderdelen aan bod:

Bamboe torens bouwen: welk team bouwt de hoogste toren van bamboestokken en elastiek?
Eiland oversteek: met behulp van steigerhouten planken kan de oversteek gemaakt worden over de eilanden in het denkbeeldig moeras.
Katapult bouwen en schieten: met lange ronde houten palen en touwen wordt een constructie gebouwd om de voetbal zo ver mogelijk weg te schieten!
Weilandraad en de evenwichtsbalk: wie wordt gekozen in de weilandraad voor de individuele proef met de evenwichtsbalk?
Finalespel: welk team scoort dubbele punten in de finale? Deze begint met de welbekende ultieme eetproef…. Daarna volgt een sportieve estafette race om alle materialen te verzamelen, het lastige fire steel hengelen, hout hakken en vuur maken om het touwtje als eerste door te branden.

Expeditie Robinson bij Excel Events duurt ca. 2,5 uren. Het is geschikt voor kleine en grote groepen. Vanaf 20 personen kan al worden deelgenomen met 3 teams. We beschikken over voldoende professionele materialen en enthousiaste begeleiders om met 24 teams tegelijk aan de slag te gaan!

Referenties

Een selectie van onze opdrachtgevers

Anderen zeggen over Expeditie Robinson

Contact

Of bel met ons op 06-22990349