Outdoor activiteiten
outdoor activiteiten
Outdoor activiteiten

Activiteiten outdoor

Excel Events heeft speciale activiteiten outdoor ontwikkeld om te werken aan jullie doelstellingen. Er zit een doordachte opbouw in het programma om het team te laten groeien in het proces. Deze methode biedt een unieke en verrassende manier van leren en ontwikkelen. We richten ons met de outdoor activiteiten op het proces dat plaats vindt. En op het relationele aspect van werken in en als een team.

Activiteiten voor outdoor teambuilding

Ga je mee naar buiten? Met deze activiteiten en workshops geef je een impuls aan jullie teambuilding! Heerlijk in de gezonde buitenlucht gaan jullie aan de slag met uitdagende opdrachten. In de natuur staat het gedrag van de deelnemers centraal. Vooral de menselijke natuur wordt hiermee bloot gelegd. Zo kunnen we werken aan vertrouwen, verbinding, leiderschap en synergie. Zoals bijvoorbeeld met de koppeling aan DISC.

De natuurlijke setting nodigt de deelnemers uit om op een andere manier na te denken over hun doen en laten, het handelen en organiseren als een team. Ze leren elkaars kwaliteiten te waarderen op een nieuwe manier, terwijl ze fysieke en mentale uitdagingen aangaan. Lees in ons blog meer over de Outdoor Methode.

Pionieren

Back to basic

Team challenge

Op avontuur met je team

Talking sticks

Dialoogsessies

Groepsactiviteiten

Lekker naar buiten met je team!

We hebben een grote voorliefde voor het buitenleven. Dit zorgt voor frisse lucht en een heldere geest. De weerselementen zijn daarbij een extra dynamische prikkel. Maar ook gezelligheid en plezier voor iedereen staan bij ons voorop. De programma’s zijn op maat te maken. Hierbij houden we rekening met de doelgroep en de doelstellingen. We streven naar waardevolle workshops voor alle deelnemers. Vooral ook een moment waarin de deelnemers gaan stralen en elkaar raken. Om zo te excelleren. Iets te doen wat ze nog niet eerder met elkaar deden. Om zo jezelf en de ander beter te leren kennen.

Activiteiten outdoor
Teamdag Arnhem

Wat anderen zeggen

Outdoor opdrachten

Teambuilding activiteiten

Teambuilding met actie en avontuur door uitdagende outdoor activiteiten. Samenwerking, interactie, beweging
en positief gedrag staan centraal. Directe feedback wordt gegeven op wat men gezamenlijk onderneemt. De wijze van samenwerken met diverse ongewone opdrachten, biedt vrijheid voor leren over het organiseren van werksystemen in teams. Met simpele uitgangspunten:

Groepsactiviteiten volgens de Outdoor Methode

Deze methode biedt een unieke en verrassende manier van leren en ontwikkelen. We richten ons met de groepsactiviteiten op het proces dat plaats vindt. En op het relationele aspect van werken in en als een team. De natuurlijke setting nodigt de deelnemers uit om op een andere manier na te denken over hun doen en laten, het handelen en organiseren als een team. Ze leren elkaars kwaliteiten te waarderen op een nieuwe manier, terwijl ze fysieke en mentale uitdagingen aangaan.

Fysieke oefeningen in de natuur en groepsgesprekken

Het programma duurt meestal 2 dagdelen maar kan ook langer of korter duren, of in een reeks worden georganiseerd. Dit kan het hele jaar door op de mooiste locaties. De activiteiten worden begeleid door de trainer van Excel Events, als facilitator (en partner van de teammanager/opdrachtgever) in het proces. Outdoor teambuilding bestaat uit fysieke oefeningen in de natuur en groepsgesprekken; het is absoluut geen survival test waar lichamelijke of mentale uitputting gebruikt wordt voor verandering.

Buitensport groepsactiviteiten

Wij hebben speciale buitensport groepsactiviteiten ontwikkeld, die in het teken staan van een bepaald thema. Een greep uit deze werkvormen is hieronder weergegeven:

We kunnen bijna van start!

Waar we beginnen

1

Discover
Samen verkennen we de zwakke en sterke kanten van je team

2

Dream
We onderzoeken met elkaar wat jullie wensen en behoeften zijn

3

Design
Vervolgens ontwikkelen we
samen de juiste teamboosters

4

Deliver
We bepalen (met alle teamleden) hoe, wat, waar en wanneer we dit organiseren

Zet je schrap...

Ready, set, go!

We helpen je graag bij het organiseren en boeken van een mooie teambuilding met passende groepsactiviteiten in de buitenlucht. Door jouw wensen te inventariseren en filteren, vinden we samen snel een geschikte activiteit voor jouw team. Bepaal het thema en de doelstellingen, geef aan wat jullie budget is en waar de teambuilding mag plaatsvinden. Excel Events kan de gehele organisatie van jullie teambuilding verzorgen, waardoor je er zelf geen omkijken meer naar hebt en je lekker mee kan doen.

Waarom outdoor activiteiten?

Waarom zou je een vlot gaan bouwen? Want wat heeft dat met ons werk te maken? Er zijn natuurlijk veel verschillen in Wat (de taak) we doen en Waarmee (de middelen) we dat doen, maar dat zorgt juist voor focus op de Hoe (het proces). De wijze van samenwerken met diverse ongewone opdrachten, biedt vrijheid voor leren over het organiseren van werksystemen in teams. Met simpele uitgangspunten:

Kortom, of je nu iets bouwt, bij een gemeente werkt, computersystemen agile inricht of met houten palen iets bouwt om je doel te bereiken tijdens een outdoor teambuilding … het maakt niet zoveel uit. Als je deelnemers maar helpt om met herkenbare werkvormen inzicht te geven in hun eigen gedrag en dat van anderen.

Teambuilding op een natuurlijke manier

De samenwerking in je team willen verbeteren hoeft niet te betekenen dat er iets mis is met je team. “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”, is een quote die we daar vaak bij gebruiken. 

Onze groepsactiviteiten bieden de mogelijkheid om met uiteenlopende thema’s met jouw team aan de slag te gaan. Ter voorbereiding op een teambuilding programma willen we graag je team leren kennen, horen wat er speelt en inventariseren we wat de verwachtingen zijn. Vervolgens gaan we in een dag, middag of meerdere dagen met je team aan het werk. Door actief aan de slag te gaan en regelmatig te reflecteren op de (dagelijkse) praktijk doet je team veel nieuwe ervaringen en inzichten op. Direct toepasbaar in het echte werkveld.

Referenties

Een selectie van onze opdrachtgevers en partners

Contact

Of bel met ons op 06-22990349