Unieke accommodatie in hartje Arnhem

De Werfloods

De Werfloods is een unieke accommodatie in Arnhem, gevestigd aan de oevers van de Rijn. Deze historische houten loods, ooit de thuisbasis van de Zaanse Houthandel en de Haven van Workum, biedt nu een authentieke locatie voor kleinschalige bijeenkomsten (10 – 50 personen), zoals vergaderingen, workshops en culturele en recreatieve activiteiten op, in of aan het water. Met 400 m2 aan overdekte ruimte en een vrije hoogte van 8 meter biedt de Werfloods een flexibele ruimte die zich aanpast aan de wensen van iedere groep. 

Als onderdeel van WatersportCentrum Arnhem bieden we hiermee nieuwe mogelijkheden en voorzieningen die passen binnen onze missie en visie van sport en recreatie. 

Inspirerende bijeenkomsten

Centraal gelegen in Arnhem, is De Werfloods een uitkijkpunt van het havengebied, gelegen tussen toekomstige woningbouw- en nieuwe stadsinrichting. Het is een locatie die de dynamiek van de stad combineert met de ontspannende aanwezigheid van de rivier, waardoor een inspirerende setting voor een bijzondere bijeenkomst ontstaat.

De Werfloods is meer dan alleen een leuke plek; het is een plek waar mensen samenkomen, ideeën delen en samen onvergetelijke momenten creëren. Het is bovendien de thuisbasis met het kantoor van Excel Events. 

De locatie is niet beschikbaar voor feesten en partijen. Vanaf 1 november tot 1 mei is de hal grotendeels weer in gebruik als botenstalling.

Kleinschalige vergaderlocatie

Vooraan in de Werfloods staat het glazen huis. Deze ruimte is geschikt voor een kleinschalige vergadering of workshop. De kas is 5×4 meter oftewel 20m2 groot. In combinatie met de centrale middenruimte en de bar (totaal 100m2) is hiermee het hele jaar door deze vergaderlocatie beschikbaar voor groepen van 10 tot 20 personen. Er zijn 3 verschillende vergaderarrangementen samengesteld:

  • Dagdeel voor 30 euro per persoon
  • Dagdeel met lunch voor 45 euro per persoon
  • Hele dag met lunch en borrel voor 70 euro per persoon

 

Het verblijf is deels op basis van self-service. Koffie, thee, water en frisdranken zijn inbegrepen. In de kas staat een grote televisie voor presentaties. De kas is verwarmd en beschikt over comfortabele stoelen.

Waarom zou je De Werfloods willen?

Veel ruimte

400 overdekte vierkante meters

Unieke locatie

Direct contact met de rivier en de stad

Centraal gelegen

15 minuten lopen vanaf het Centraal Station

Parkeren

Gratis parkeren onder de brug

Inspirerende vergaderlocatie

Maak je volgende bijeenkomst onvergetelijk op de Stadsblokken in Arnhem.
Ontdek de mogelijkheden vandaag nog en organiseer je volgende vergadering met stijl!

Excel Events

Excel Events is een toonaangevende aanbieder van actieve teambuilding activiteiten, workshops en avontuurlijke evenementen. We richten ons op groepen van 10 tot 250 deelnemers en we bieden hiervoor een reeks diensten aan, van conmplete teamdagen tot losse workshops en outdoor activiteiten. Dit kan georganiseerd worden op de Stadsblokken in Arnhem en op de locatie van de klant.

Ons team van professionele en gepassioneerde trainers gelooft in de kracht van ervaringsleren. Wij gebruiken interactieve activiteiten zoals onze populaire boksworkshop ‘Sparren met DISC’, om deelnemers inzicht in zichzelf en hun teamgenoten te geven. Of wat dacht je van vlotten bouwen, kanovaren en SUPpen vanaf de Stadsblokken op de Nederrijn?

Excel Events is meer dan alleen een outdoor bedrijf; wij zijn een partner voor teambuilding. We streven ernaar om elke teamdag een ervaring te maken die blijft hangen, die het team verbindt en inspireert, en die de verwachtingen overtreft.

WatersportCentrum Arnhem

Welkom bij WatersportCentrum Arnhem, dé plek waar passie voor watersport en vakmanschap samenkomen. Gelegen aan de oevers van de Rijn, bieden wij een bruisende en inspirerende omgeving voor botenliefhebbers. Van werf en winkel tot werkplaats en watersportactiviteiten, ons centrum is een ontmoetingsplaats vol energie.

Met liefde voor houtbewerking en boten leveren we hoogwaardig vakmanschap. Onze gemeenschap bestaat uit gelijkgestemde individuen die hun passie voor watersport delen.

Gebruik maken van onze activiteiten biedt voordelen en resultaten. Geniet van op maat gemaakte meubels en scheepstimmerwerk, werk zelf aan je boot en ontmoet enthousiaste mensen. Onze ambitie is om dé bestemming te zijn waar vakmanschap, passie en gemeenschap samenkomen.

Ontdek WatersportCentrum Arnhem, ervaar ons vakmanschap en geniet van de prachtige omgeving. We heten je van harte welkom!

De Werfloods mensen

Jouke van Dijk

Hallo daar! Ik ben Jouke, de trotse oprichter van Excel Events en mede-oprichter van De Werfloods in het bruisende Arnhem. Het zijn twee uitzonderlijke, doch complementaire bedrijven die voortkomen uit mijn passie voor menselijke connectie, persoonlijke groei en de liefde voor unieke, inspirerende evenementenlocaties.

Mijn reis begon jaren geleden toen ik besloot om mijn visie voor Excel Events te realiseren. Gedreven door de ambitie om krachtige teambuildingervaringen te creëren die deelnemers en teams empoweren, hebben we bij Excel Events een uniek scala aan programma’s ontwikkeld. Van teambuildingdagen tot op maat gemaakte trainingen, we combineren creativiteit en expertise om verbinding en groei te bevorderen.

Ik wilde een plek creëren waar mensen zich vrij kunnen bewegen, waar de natuur hun geest kan openen en inspireren. Dit heeft geleid tot de geboorte van De Werfloods, een historische houten loods aan de oevers van de Rijn. Met zijn unieke ligging midden in Arnhem en zijn authentieke sfeer, biedt De Werfloods de perfecte accommodatie voor zowel zakelijke als culturele  activiteiten en bijeenkomsten.

Ik geloof sterk dat de combinatie van deze twee organisaties de perfecte synergie biedt. Bij Excel Events kunnen we de unieke voordelen van De Werfloods integreren in onze workshops en trainingen, terwijl De Werfloods profiteert van de dynamiek en energie die de evenementen van Excel Events brengen. Als je op zoek bent naar een bijzondere locatie of een innovatieve teambuildingervaring, dan sta ik klaar om je te helpen jouw visie tot leven te brengen. Laten we samenwerken om iets bijzonders te creëren!

DISC trainer

Angelique

Hallo! Ik ben Angelique, en ik heb het geluk gehad om mijn passie en expertise te kunnen combineren in mijn werk bij zowel Excel Events als De Werfloods in het prachtige Arnhem. Mijn rol in beide bedrijven is die van een bruggenbouwer, een connector, waarbij ik mensen help hun potentieel te ontdekken en te groeien.

Mijn professionele reis heeft me bij Excel Events gebracht, waar ik met veel enthousiasme workshops en trainingen faciliteer. Ik ben een gecertificeerd DISC trainer en met mijn achtergrond in vechtsporten gebruik ik unieke methoden om communicatie en teamdynamiek te versterken. Ik geloof in ervaringsleren en de kracht van interactie en ik streef ernaar om elke training zowel verrassend als inzicht gevend te maken.

Mijn passie voor stoere locaties met programma’s die verbinding stimuleren, heeft me naar De Werfloods geleid. Deze unieke locatie aan de Rijn, met zijn authentieke charme en historische achtergrond, biedt een perfecte omgeving en ambiance. Of het nu een teambuilding sessie, een bedrijfsuitje of een cultureel programma is, De Werfloods biedt de ruimte en de inspiratie voor memorabele bijeenkomsten.

Bij Excel Events en De Werfloods komen mijn passie en expertise samen, waardoor ik de mogelijkheid heb om inspirerende en effectieve ervaringen te genereren. Ik kijk ernaar uit om samen met jou en je groep een onvergetelijke ervaring te ontwikkelen en te organiseren!

Michiel van der Stelt

Een Levenslange Passie voor Boten en Watersport

Michiel van der Stelt, wedstrijd- en toerzeiler, deelt graag de oorsprong van zijn liefde voor boten. Terugdenkend aan zijn jeugd neemt hij je mee naar de betoverende omgeving van de Biesbosch. Als jonge jongen uit Tilburg bracht Michiel daar vele weekeinden en vakanties door, gedreven door zijn passie voor surfen, zeilen en watersport in het algemeen. Zelfs als hij niet op het water was, was hij altijd wel bootjes aan het tekenen of op andere manieren met boten bezig.

Na zijn Havo en het Grafisch Lyceum volgde Michiel een timmeropleiding bij een jachtbouwer in Sneek. Zijn weg leidde hem uiteindelijk naar jachtwerf Van Workum in Arnhem, waar hij dertien jaar lang zijn vakmanschap perfectioneerde en het gevoel kreeg dat hij “het vak pas echt leerde kennen”. Vervolgens werkte hij bij Schaap Composites in Lelystad en was hij betrokken bij het maken van het prototype en de mallen voor het sportbootje Linq CQ-6 in Ketelhaven.

Bij Van Workum ontmoette Michiel zijn zakelijke partner Bart van Breeschoten, die daar een boot had liggen. Een sterke klik ontstond tussen hen en toen de kans zich in 2011 voordeed om Van Workum over te nemen, grepen ze die met beide handen aan. Deep Yachts werd geboren.

Sindsdien zijn Bart en Michiel niet alleen zakelijke partners, maar ook zeilpartners. Ze nemen nog steeds enthousiast deel aan zeilwedstrijden, waarbij ze elkaar soms tegenkomen, maar meestal zij aan zij strijden. Hun benadering naar klanten is eveneens gedeeld: persoonlijke contacten zijn van groot belang. Samen met de klanten denken ze na over hun boten, stellen ze vragen en gaan ze altijd voor de beste oplossing, niet zomaar de eerste de beste.

Michiel is thuis van hout tot carbon en van onderdelen tot een complete boot. Hij wil hoogwaardige service blijven bieden, terwijl hij zijn vakmanschap verder ontwikkelt en innoveert. Door zijn werk wil hij mensen helpen om van de watersport te genieten en hun passie voor boten te beleven. Hij nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de evenementen, samen de schoonheid van het varen te ervaren en te genieten van de prachtige omgeving van het WatersportCentrum Arnhem.

Bart van Breeschoten

Een Levenspad Geweven van Houtbewerking en Passies

In mijn leven is houtbewerking altijd een constante factor geweest. Als kind werkte ik al vol enthousiasme mee in de timmerwerkplaats van mijn ouders, en die passie is nooit verdwenen. Hout en houtbewerking zijn altijd de rode draad in mijn leven gebleven. Later specialiseerde ik me in meubels op maat en al vele jaren houd ik me bezig met scheepstimmerwerk. Houtbewerking is en blijft mijn grote passie. En dat geldt ook voor wedstrijdzeilen, waar ik met dezelfde fanatieke energie aan meedoe.

Mijn weg naar het WatersportCentrum Arnhem was een lange en diverse. Ik heb verschillende opleidingen, functies en activiteiten doorlopen. Van HTS werktuigbouwkunde tot drie jaar werken in de meubelindustrie in Indonesië. Ik was Benelux salesmanager bij WISA sanitair en in 2007 startte ik mijn eigen bedrijf, De Schependoktor. Daar kon ik mijn liefde voor houtbewerking uiten en me verder ontwikkelen in schilderen en werken met composieten.

De Schependoktor betekende een keerpunt in mijn leven. Voor het eerst deed ik iets “niet alleen voor het geld, maar omdat het leuk is”. Ik ging me richten op vakmanschap en legde meer nadruk op communicatie met klanten en het maken van goede afspraken.

Diezelfde principes hanteer ik nog steeds, zowel als mede-eigenaar van Deep Yachts als partner in het bruisende WatersportCentrum Arnhem. Dit centrum biedt een levendige omgeving met allerlei activiteiten op een terrein van 5.000 vierkante meter aan de oevers van de Rijn. Hier kan ik mijn passie en enthousiasme ook laten zien. Je kunt gewoon niet om me heen.

De synergie tussen mijn verschillende projecten en bedrijven is gebaseerd op mijn kernwaarden: vakmanschap, betrouwbaarheid en communicatie. Deze waarden vormen de rode draad die alle aspecten van mijn werk met elkaar verbindt.

WatersportCentrum Arnhem biedt een inspirerende omgeving voor liefhebbers van boten en watersport. Het ruige terrein en de energieke sfeer zorgen voor een vruchtbare omgeving waarin ik mijn vakmanschap kan uitoefenen en mijn klanten optimaal kan bedienen.

Gebruik maken van onze faciliteiten biedt mensen verschillende voordelen en resultaten. Ze kunnen genieten van hoogwaardige kwaliteit op het gebied van op maat gemaakte meubels en scheepstimmerwerk. En natuurlijk ons schilderwerk en lakwerk aan stalen en houten boten. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan (wedstrijd-)zeilen en de opwinding van het zeilen op open water ervaren. Mijn ambitie is om WatersportCentrum Arnhem en De Werfloods verder te ontwikkelen en te laten groeien.

Contact

Of bel met ons op 06-22990349