Workshop Boost your Team Purpose

Teambooster met missie, visie en kernwaarden

Boost your Purpose

Met deze inspirerende Purpose workshop kan je je team een echte boost geven. Samen bepaal je welke kernwaarden jullie belangrijk vinden. Je leert waardevol in actie te komen en emotionele verbindingen te leggen, wetend hoe je eigen puzzelstukjes er uit zien. Geld of status is voor de meeste mensen niet de drijvende kracht. Purpose is wat hen motiveert en inspireert; het doel, de zin of de overtuiging achter elk team en elke individuele carrière. De essentie van jullie purpose heeft alles te maken met wie jullie zijn, waar jullie in geloven, de keuzes die jullie maken en hoe jullie je gedragen. Met deze teambooster kunnen jullie gaan werken aan jullie eigen Purpose Statement.

Purpose Statement!

Waar staan jullie voor?

Waar gaan jullie voor?

Onze belofte

Een leuker en sterker TEAM

Team booster

Korte, krachtige workshops om elkaar beter te leren kennen

Leuk en leerzaam

Inhoud, energie en (inter-)actie in iedere teambuilding activiteit

Jouw locatie

Overal te organiseren en voor iedereen toegankelijk

Laten we beginnen...​

Teamdynamiek verbeteren in 4 stappen:​

1

Discover

Samen onderzoeken we de sterktes en de dynamiek van je team; wat waarderen jullie?

2

Dream

In het verbeelden van de ideale toekomst, stellen we elkaar de vraag: wat verlangen jullie?

3

Design

Dan ontwikkelen we een programma met succesfactoren voor de ontwikkeling van jullie potentieel.

4

Deliver

Dit realiseren we met workshops die verbinden en die kunnen zorgen voor positieve veranderingen.

Purpose workshop: verbinden vanuit je kernwaarden

Verbinden en inspireren

Play Video

Betekenisvol werk en passievol werken vanuit jullie drijfveren

Purpose statement

Deze teambooster maakt duidelijk wat jullie belangrijk vinden in je leven en in je werk. Zo leer je elkaar pas echt kennen en weet je wat je aan de ander hebt. Spelenderwijs verkennen we grenzen op het snijvlak van drijfveren, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en merkbeleving. Op deze manier werken we aan jullie eigen Purpose Statement.

Appreciative Inquiry

We volgen de cyclus van Appreciative Inquiry, oftewel: waarderend onderzoeken. Deze filosofie en verandermethode vertrekt vanuit een kernthema en helpt je met het ontdekken en ontwikkelen van jullie sterke kanten.

De cyclus bestaat uit 4 stappen:

  1. Discover: wat zijn jullie sterkste drijfveren? Wat is de rode draad in jullie team? Waarom?
  2. Dream: hoe willen jullie dat jullie werk er uit ziet?
  3. Design: wat zijn de bouwstenen hiervoor?
  4. Deliver: waar en op welke manier gaan jullie dit realiseren?

Purpose workshop als teambooster

Wil je: grotere betrokkenheid bij het team en de teamuitdaging? Maximale inzet en steun van de medewerkers met creatieve ideeën die werken. Een alerte organisatie, wendbaar en flexibel, waar medewerkers hun ruimte voor sturing kennen en benutten? Een wendbare organisatie, waarin collega’s elkaars competenties kennen en durven aanspreken… Kortom: een organisatie met focus die energie geeft aan het realiseren van kansen (in plaats van energie te versnipperen in het bestrijden van problemen).

Dan krijg je: grotere klanttevredenheid, omdat medewerkers verantwoordelijkheid nemen en klantgerichte acties genereren; grotere retentie van goede medewerkers, die zich erkend en gewaardeerd voelen; de juiste medewerker op de juiste plaats, omdat mensen onderling rollen kiezen vanuit hun kracht en daar voor uit mogen komen. En bereidheid tot veranderingen en innovaties doordat medewerkers bewust zijn dat werken BIJ óók werken AAN de organisatie betekent.

De workshop duurt ca. 3 uren en kan zowel live als online gefaciliteerd worden. Alle deelnemers gebruiken een persoonlijke set met werkmaterialen. Dit kan eventueel verder worden uitbreid met digitale vragenlijsten. De methode die we hiervoor het liefste gebruiken is 23plusone

23plusone

23plusone stimuleert positief gedrag, en ondersteunt mensen en teams om gelukkig, creatief en productief te zijn. Deelnemers worden bewuster van wat hen drijft, motiveert en bindt met anderen in het dagelijks leven. De mate waarin mensen gelukkig zijn vormt de kern van de methode. Met behulp van 23plusone kan jij je drijfveren en purpose in kaart brengen. Je leert wat jou als persoon en team aantrekkelijk en uniek maakt. En je kan zo zien wat écht belangrijk voor jullie is.

Excel Events is een 23plusone Licensed Friend. Dat houdt in dat we onderdeel zijn van een netwerk van gelijkgestemde professionals die zinvolle business creëren door positief gedrag te ontwikkelen.

23plusone

Meer weten over 23plusone?
Lees onze volledige blog post

Zet je schrap...

Ready, set, go!

Referenties

Een selectie van onze opdrachtgevers

Anderen zeggen over de workshop Boost your Team Purpose

Contact

Of bel met ons op 06-22990349