Werkwijze

Excel Events neemt je mee naar buiten

We hebben een passie voor het buitenleven. En voor actie en avontuur. Het liefst midden in de natuur. Of dit nou in het bos, op de hei of aan het water is. We gaan graag zoveel mogelijk naar buiten met teams. Omdat dit zorgt voor frisse lucht en een heldere geest. De weerselementen zijn daarbij een dynamische prikkel die de deelnemers extra stimuleren. In de winter zoeken we natuurlijk wat vaker beschutting en binnenruimtes op. Of we steken het kampvuur aan!

Drijfveren en gedrag

Inzichten in drijfveren en gedrag spelen de rode draad in onze programma’s. We onderscheiden ons verder met kwaliteit door professionele begeleiders. We zien ieder moment en iedere groep als uniek. We baseren ons op de specifieke wensen van de doelgroep en de doelstellingen. Serieus teambuilden dus, met actie en plezier. Voor teams die het beste uit zichzelf willen halen! 

Waardevolle ervaringen met impact

We streven naar waardevolle workshops voor alle deelnemers. Vooral ook een moment waarin de deelnemers gaan stralen en elkaar raken. Om zo te excelleren. Iets te doen wat ze nog niet eerder met elkaar deden.

Serious Teambuilding Fun

Onze missie en visie:

Teams zijn het kloppende hart van een sterke en gezonde organisatie. Het succes van een team wordt bepaald door de kwaliteit van de relaties. Zo ontwikkelen teams synergie en gaan ze excelleren. Met teambuilding workshops van Excel Events geef je je team een boost!  

Misschien ‘rommelt’ het in je team of staan jullie voor nieuwe uitdagingen. Missschien wil je gewoon nog meer uit je team halen? Met de verbindende workshops van Excel Events kan je actief met je team aan de slag. Stel zelf jullie teambuilding (jaar-)programma samen op basis van onze persoonlijke adviezen. Zo kan je op een waardevolle manier werken aan jullie drijfveren en gedrag.

Nieuwsgierig naar wat er bij Excel Events speelt?

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Ontvang als eerste updates, exclusieve aanbiedingen en persoonlijke verhalen van Jouke van Dijk.

Adres

Excel Events

Stadsblokkenweg 1

6841HG Arnhem

info@excelevents.nl

06 2299 0349

KVK 68073879

Contact

Of bel met ons op 06-22990349