Teamdag Arnhem

Ben je op zoek naar een avontuurlijke en inspirerende locatie? Excel Events organiseert Teamdag Arnhem! Midden in de stad maar waar de natuur een centrale rol speelt. Met de dynamiek van de rivier wordt het bezoek een unieke beleving voor de deelnemers. Voor de buitensport activiteiten gaan we naar de ruige natuurparken Meijnerswijk en Stadsblokken

Een compleet georganiseerde teambuilding kan vanuit deze centrale positie worden gefaciliteerd.

Teamdag Arnhem organiseren

Alle workshops en outdoor activiteiten zijn mogelijk in een teambuilding programma van Teamdag Arnhem! Dus wil je in Gelderland een actieve bijeenkomst organiseren? Bekijk de mogelijkheden van onze teambuilding activiteiten. We kunnen dit combineren met alles wat deze veelzijdige stad te bieden heeft. Van gezellige horeca tot inspirerende kunst of indrukwekkende geschiedenis. Wat dacht je van educatieve riviertochten en inspirerende stadswandelingen? Of misschien wil je wel kanovaren, SUPpen of vlot varen op de Rijn!

Arnhem aan de Rijn

Met stranden en natuurparken

Bruisend centrum

Vanaf de Rijnkade de stad in

Cultuur & historie

Kunst & geschiedenis

Teamdag Arnhem
Teamdag Arnhem

Stadsblokken Arnhem

Deze unieke locatie is midden in Arnhem gelegen. Tussen de 2 grote bruggen in aan de zuidzijde, dus tegenover de Rijnkade. Hier vertrekt het pontje om je naar de overkant te brengen. Op de zuidoever vind je de restanten van een voormalige scheepswerf die nu in gebruik is als monumentale werkplaats. Wees welkom in het werfpaviljoen voor een hapje en drankje.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 

Activiteiten aan de Rijn

Complete teambuilding

Er zijn diverse combinatieprogramma’s te ontwikkelen. De beste mix is afhankelijk van jullie wensen en verwachtingen. We houden rekening met de doelgroep, doelstellingen en jullie budget.

We werken samen met diverse partners en inspirerende horeca. Zoals bijvoorbeeld Strand Zuid en koffiehuis Het Arnhems Gemaal.

Referenties

Een selectie van onze opdrachtgevers en partners

Contact

Of bel met ons op 06-22990349