Outdoor activiteiten

Met outdoor activiteiten en DISC kan je een impuls geven aan jullie teamwork! DISC is een krachtige, ervaringsgerichte methode die de relaties binnen een team een boost geeft met direct resultaat. Je vergroot de kennis van je gedrag en dat van je collega’s. Hierdoor worden communicatie- en gedragspatronen zichtbaar, worden conflicten inzichtelijk en kom je tot een beter resultaat.

Teambuilding met DISC outdoor activiteiten

Met uitdagende outdoor activiteiten die gekoppeld zijn aan DISC gaan de deelnemers aan de slag vanuit de eigen voorkeurstijl. En kunnen ze bruggen bouwen tussen de verschillende stijlen. Deze outdoor activiteiten zijn gebaseerd op ervaringsleren waarbij je door te doen tot echte verbinding komt. Hierdoor ga je beter communiceren, beter samenwerken en elkaar motiveren. Het is een effectieve manier die vaak voor leuke momenten zorgt. 

Heerlijk in de gezonde buitenlucht ga je met je team aan de slag met uitdagende outdoor activiteiten. Dit kan het hele jaar door op de mooiste locaties worden georganiseerd.

Interactie

Ben je netwerker of coördinator?

Persoonlijke stijl

Ben je analytisch of juist doelgericht?

Gedrag

Ben je reflectief of proactief?

Verbinden

Op basis van natuurlijk gedrag

In de natuur staat het gedrag van de deelnemers centraal. Vooral de menselijke natuur wordt hiermee bloot gelegd. Zo kunnen we werken aan verbinding en communicatie verbeteren. Het herkennen van ieders stijl zorgt voor mooie inzichten in relatie tot DISC, waarna we de deelnemers verder kunnen uitdagen. 

In het krachtenveld van alle verschillende DISC stijlen gaan we bewust werken aan de interacties op basis van ieders gedrag. Met het delen van ervaringen en gevoelens kan het team reflecteren om te leren en ontwikkelen.

Het programma duurt meestal een dagdeel maar kan ook langer of korter duren, of in een reeks worden georganiseerd. DISC Teambuilding met specifieke outdoor activiteiten wordt begeleid door de gecertificeerde DISC trainer van Excel Events.

Directe feedback wordt aan elkaar gegeven op wat men gezamenlijk onderneemt. De wijze van samenwerken met diverse ongewone opdrachten, biedt inzichten over jezelf en elkaar.

Optioneel: DISC rapport. Dit is een zeer uitgebreide persoonlijke rapportage over je voorkeurstijlen op basis van een online vragenlijst.

Wat anderen zeggen

Referenties

Een selectie van onze opdrachtgevers en partners

Contact

Of bel met ons op 06-22990349