Teamactiviteiten
Team activiteiten

Team activiteiten

Voor een waardevolle teamdag met geschikte team activiteiten neem je contact op met Excel Events. We kunnen je ondersteunen met de (complete) organisatie en/of met onderdelen van je teamdag. Zoals met thema workshops en outdoor groepsactiviteiten. In samenwerking met locaties verwerken we deze als bouwstenen in unieke programma’s voor bijzondere teamdagen. Dit kan al voor groepen vanaf 5 personen. 

De team activiteiten zijn gebaseerd op het systeem van ervaringsleren. We werken daarbij vanuit de visie dat mooie ervaringen de mensen raken en zorgen dat ze gaan stralen.

Team activiteiten voor jullie teamdag

Welke teamactiviteiten zijn er allemaal geschikt voor jullie teamdag? Dat is afhankelijk van jullie doelstellingen en ook van de verwachtingen van de teamleden. Gaan jullie zelf vergaderen, wandelen en borrelen? Of hebben jullie behoefte aan de inbreng van specialisten die een bepaalde meerwaarde kunnen bieden? 

Met meer dan 20 verschillende groepsactiviteiten hebben we voor iedere teamdag de juiste invulling. Wil je eens sparren over jullie wensen en behoeften? Neem gerust contact op. We denken graag vrijblijvend met jullie mee.

Programma teamdag

Welke team activiteiten zijn nu geschikt voor jullie team?

Doelstellingen

Wat zijn de doelstellingen van het team (en de manager)?

Verwachtingen

Wat zijn de verwachtingen van de teamleden?

Team activiteiten

Jaarprogramma

We mogen ook steeds vaker een jaarprogramma voor teams ontwikkelen. Dit is een traject over een periode van bijvoorbeeld 12 maanden in 4 teamdagen die iedere 3 maanden worden georganiseerd. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit vier verschillende thema’s en programma’s waarbij gewerkt worden aan gedrag, motivatie, communicatie, leiderschap, creativiteit, innovatie. In het kader van vitaliteit en het stimuleren van een gezonde leefstijl werken we samen met Holivy.

Zoals met deze groepsactiviteiten en workshops:

Team activiteiten percussie

Wat anderen zeggen

Referenties

Een selectie van onze opdrachtgevers en partners

Contact

Of bel met ons op 06-22990349