Boksworkshop Sparren met DISC

De boksworkshop Sparren met DISC zorgt voor veel positieve energie door maximale interactie tussen de deelnemers. Met een stevige inhoudelijke onderbouwing en begeleiding door een enthousiaste coach, leren de deelnemers zichzelf en elkaar beter kennen.

Door te boksen krijg je meer inzicht in jezelf. Omdat boksen erg reflexmatig is en het roept intuïtief en primair gedrag op. De deelnemer heeft geen tijd om na te denken en zich sociaal-wenselijk op te stellen. In het boksen krijg je heldere inzichten in jouw manier van contacten aangaan, communiceren en grenzen stellen. In de boksworkshop leer je jouw gedrag en van een ander goed herkennen.

Referenties

Een selectie van onze opdrachtgevers

Boksworkshop met inhoud & interactie

In de boksworkshop zijn verschillende werkvormen mogelijk. Wij combineren DISC het beste door te sparren met elkaar, op allerlei verschillende manieren. Door de primaire reacties in aanvallen en verdedigen, komt de ware aard naar buiten en wordt persoonlijk gedrag wordt bloot gelegd.

Sparren met DISC wordt begeleid door de gecertificeerde DISC teambuilding trainer van Excel Events: Angelique.

Optioneel: uitgebreid persoonlijk DISC rapport met jouw voorkeurstijlen op basis van een online vragenlijst.

Een alternatieve werkvorm kan worden aangeboden met een workshop schermen van onze collega Niels Woltman.

Interactie

Ben je taak- of meer mensgericht?

Persoonlijke boksstijl

Rustig of snel in de boksworkshop?

Gedrag

Met jezelf bezig of met de ander?

Tik ‘m aan

Er komt meer inzicht in gedrag wanneer er spanning ontstaat in een contact. Dit doen we door in de boksworkshop kleine duels aan te gaan. Boksen roept natuurlijk gedrag op. En hierdoor heb je snel inzicht in ieders eigen voorkeursstijl.

De interactieve boksworkshop laat de deelnemers echt kennis met zichzelf en elkaar maken. Op een energieke manier komt het diepere inzicht en ga je het voelen. Je gaat als het ware van hoofd naar hart en handen. Door te ervaren kan je leren en door te voelen kan je veranderen. Hierdoor kan open communicatie plaatsvinden.

Vallen en opstaan
De boksworkshop geeft inzicht in de karakters van de deelnemers. Men gaat zien waar de kwaliteiten, valkuilen en groeimogelijkheden liggen. Zo ontstaat er meer wederzijds begrip. Door het gedrag te koppelen aan werksituaties, wordt de transfer naar de dagelijkse realiteit gemaakt. Met reflectie op het handelen, kan iedere deelnemer voor zichzelf waardevolle ontwikkelpunten meenemen.

Spierpijn en training van de lachspieren
Sparren met DISC zorgt altijd voor veel positieve energie. En spierpijn! Maximale interactie tussen de deelnemers wordt op een professionele en enthousiaste wijze gefaciliteerd door de teambuilding trainer van Excel Events. De boksworkshop kan ook op maat worden gemaakt en worden gekoppeld aan andere psychologische modellen.

Anderen zeggen over de boksworkshop:

Contact

Of bel met ons op 06-22990349