Verbinding, dialoog en gedeelde ambities.

Indoor workshops

Boost your Purpose

Met deze inspirerende workshop kan je de missie van je team een boost geven. Samen bepaal je welke kernwaarden jullie belangrijk vinden. Je leert waardevol in actie te komen en emotionele verbindingen te leggen, wetend hoe je eigen puzzelstukjes er uit zien.

Geld is voor de meeste mensen niet de drijvende kracht. Purpose is wat hen motiveert en inspireert; het doel, de zin of de overtuiging achter elk team en elke individuele carrière. De essentie van jouw purpose heeft alles te maken met wie jij bent, waar je in gelooft, de keuzes die je maakt en hoe je je gedraagt.

Ontdek hoe je echte verbinding maakt

Motiveren en inspireren

Play Video

Wat jij belangrijk vindt

Purpose: je bestaansrecht

Deze workshop maakt duidelijk wat jullie belangrijk vinden in je leven en in je werk. Zo leer je elkaar pas echt kennen en weet je wat je aan de ander hebt. Spelenderwijs verkennen we grenzen op het snijvlak van drijfveren, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en merkbeleving.

Appreciative Inquiry

We werken aan de hand van de cyclus van Appreciative Inquiry, oftewel: waarderend onderzoeken. Deze filosofie als verandermethode vertrekt vanuit een kernthema en helpt je met het ontdekken en ontwikkelen van je sterke kanten.

De cyclus bestaat uit 4 stappen:

  1. Discover: wat zijn je sterkste drijfveren? Wat is de rode draad in je leven? Waarom?
  2. Dream: hoe wil je dat je leven of je werk er uit ziet?
  3. Design: wat zijn de bouwstenen hiervoor?
  4. Deliver: waar en op welke manier ga je dit realiseren?

In de praktijk

De workshop duurt 3 uur en kan online gefaciliteerd worden in MS Teams of Zoom. Alle deelnemers ontvangen een persoonlijke set met werkmaterialen: een doosje met 23plusone speelkaarten en de krant met werkbladen. Dit wordt ondersteund met digitale vragenlijsten.

23plusone

De methode 23plusone stimuleert positief gedrag, en ondersteunt mensen en teams om gelukkig, creatief en productief te zijn. Deelnemers worden bewuster van wat hen drijft, motiveert en bindt met anderen in het dagelijks leven. De mate waarin mensen gelukkig zijn vormt de kern van de methode. Met behulp van 23plusone kan jij je drijfveren en purpose in kaart brengen. Je leert wat jou als persoon of team aantrekkelijk en uniek maakt, en je kan zo zien wat écht belangrijk is.

Excel Events is een 23plusone Licensed Friend. Dat houdt in dat we onderdeel zijn van een internationaal netwerk van gelijkgestemde professionals die zinvolle business creëren door positief gedrag.

23plusone

Meer weten over 23plusone?
Lees onze volledige blog post

Wat onze klanten zeggen

We kunnen bijna van start!

Waar we beginnen

1

Discover
Samen verkennen we de zwakke en sterke kanten van je team

2

Dream
We onderzoeken met elkaar wat jullie wensen en behoeften zijn

3

Design
Vervolgens ontwikkelen we
samen de juiste teamboosters

4

Deliver
We bepalen (met alle teamleden) hoe, wat, waar en wanneer we dit organiseren

Zet je schrap...

Ready, set, go!

Tell me more

Nieuwste blog lezen?

Meld je aan voor onze mailing en ontvang persoonlijke updates van Jouke van Dijk

Boek intake