Sparren met de Disc

Inhoud, energie & interactie

De workshop Sparren met de DISC zorgt voor veel positieve energie door maximale interactie tussen de deelnemers. Met een stevige inhoudelijke onderbouwing en begeleiding door een enthousiaste coach leren de deelnemers zichzelf en elkaar beter kennen.

En garde: door te schermen met elkaar, wordt het natuurlijke gedrag van de deelnemers bloot gelegd. Eigenlijk gaat je eigen masker af, op het moment dat je het schermmasker op zet.


Masker op, masker af

Het schermen gaat om het spannende duel, waarin de 2 tegenstanders proberen om elkaar te treffen, zonder elkaar echt hard te raken.

 

De workshop geeft inzicht in de kwaliteiten, valkuilen en groeimogelijkheden van de deelnemers. Hierdoor ontstaat er meer wederzijds begrip. Door het programma te koppelen aan werksituaties, wordt de transfer gemaakt. Met reflectie op het handelen, kan iedere deelnemer voor zichzelf waardevolle ontwikkelpunten meenemen.


Schermen = op veilige afstand

Je staat op 2 meter afstand van elkaar te schermen: een arm met wapen is namelijk 1 meter lang. Alle deelnemers dragen een vest, masker en handschoen. Alle materialen zijn schoon en gedesinfecteerd. We gebruiken speciale maskers met een extra binnenwerk rondom de mond en neus. De deelnemers doen zelf dit schone binnenmasker in het totale gezicht- en hoofdmasker.

 

Het schermen wordt bij droog weer meestal buiten georganiseerd, maar kan ook binnen. Houd dan rekening met 15m2 per deelnemer.


Wil je meer weten over dit programma? Stuur een berichtje naar Angelique via info@excelevents.nl of bel met 06-16774406.