Interactie, inzicht en reflectie

Boksworkshop

Boksworkshop

De workshop Sparren met de DISC zorgt voor veel positieve energie door maximale interactie tussen de deelnemers. Met een stevige inhoudelijke onderbouwing en begeleiding door een enthousiaste coach, leren de deelnemers zichzelf en elkaar beter kennen.

DISC is een krachtige, ervaringsgerichte methode die de relaties binnen een team een boost geeft met direct resultaat. Je vergroot de kennis van je gedrag en dat van je collega’s. Hierdoor worden communicatie- en gedragspatronen zichtbaar, worden conflicten inzichtelijk en kom je tot een beter resultaat.

Boksworkshop

Werkvormen met inhoud & interactie

Er zijn verschillende werkvormen mogelijk. Wij combineren de DISC het beste door te boksen met elkaar. Door de primaire reacties in aanvallen en verdedigen, komt de ware aard naar buiten en wordt persoonlijk gedrag wordt bloot gelegd.

Tik ‘m aan

Er komt meer inzicht in gedrag wanneer er spanning ontstaat in een contact. Dit doen we door met elkaar kleine duels aan te gaan. Boksen roept natuurlijk gedrag op. Hierdoor heb je snel inzicht in ieders eigen voorkeursstijl.

Resultaat

Inzicht in de karakters van de deelnemers, waardoor er meer wederzijds begrip ontstaat en er betere communicatie mogelijk is. De ervaringen verbeteren het team. De theorie is in de praktijk gebracht en echt ervaren.

DISC

Meer weten over DISC?
Lees onze volledige blog post.

Wat onze klanten zeggen

We kunnen bijna van start!

Waar we beginnen

1

Discover
Samen verkennen we de zwakke en sterke kanten van je team

2

Dream
We onderzoeken met elkaar wat jullie wensen en behoeften zijn

3

Design
Vervolgens ontwikkelen we
samen de juiste teamboosters

4

Deliver
We bepalen (met alle teamleden) hoe, wat, waar en wanneer we dit organiseren

Zet je schrap...

Ready, set, go!

Tell me more

Nieuwste blog lezen?

Meld je aan voor onze mailing en ontvang persoonlijke updates van Jouke van Dijk

Boek intake