Boksworkshop

In de workshop krijg je door te boksen meer inzicht in jezelf. Boksen is heel reflexmatig omdat het primair en intuïtief is. Door te boksen krijg je heldere inzichten in jouw manier van contacten aangaan, communiceren en grenzen stellen. In de workshop leer je jouw gedrag en dat van een ander goed herkennen.

 

Er wordt gewerkt met de DISC methode. Dit instrument maakt gedrags- en communicatiepatronen zichtbaar. De interactieve workshop laat de deelnemers echt kennis met zichzelf en elkaar maken. Op een energieke manier komt het diepere inzicht door het gebruik van dit psychologische model. Hierdoor kan open communicatie plaatsvinden.

De workshop geeft inzicht in de kwaliteiten, valkuilen, dynamiek en groeimogelijkheden van de deelnemers. Hierdoor ontstaat er meer wederzijds begrip. Door het boksen te koppelen aan werksituaties, wordt de transfer gemaakt. Met reflectie op het handelen, kan iedere deelnemer voor zichzelf waardevolle ontwikkelpunten meenemen.

 

De workshop Sparren met de DISC zorgt altijd voor veel positieve energie door maximale interactie tussen de deelnemers. Met een stevige inhoudelijke onderbouwing en begeleiding door een enthousiaste en deskundige coach.

 

Een workshop boksen kan ook op maat worden gemaakt en worden gekoppeld aan andere psychologische modellen.

Gedrag

In deze workshop krijg je door te boksen meer inzicht in gedrag wanneer er spanning ontstaat in een contact. Dit doen we door met elkaar kleine duels aan te gaan. Boksen is heel reflexmatig en geeft snel inzicht in ieders eigen voorkeursstijl.

Boksen

In de workshop verkennen we verschillende boksstijlen die mooi aansluiten bij de stijlen van de DISC:

D: daadkrachtig, direct, dominerend

I: interactief, inspirerend, invloedrijk

S: stabiel, sociaal, supportgevend

C: correct, calculerend, consciëntieus

Resultaat

Inzicht in de karakters van de deelnemers, waardoor er meer wederzijds begrip ontstaat en er betere communicatie mogelijk is. De ervaringen verbeteren het team. De theorie is in de praktijk gebracht en echt ervaren.