Jouke is de oprichter van Excel. Na 10 jaar een eigen buitensportbedrijf en evenementenlocatie te hebben geëxploiteerd en 5 jaar projectmatig werken voor diverse opdrachtgevers.

 

Jouke heeft in 2017 de action learning MBA voltooid aan de Business School Nederland en vanuit praktijk en theorie expertise opgebouwd in het begeleiden van teams en organisaties. Het werk ligt vooral op het vlak van HRM, marketing en strategie.

 

Met zijn brede ervaring en grote netwerk worden opdrachtgevers en deelnemers ondersteund in hun doelstellingen. Hij zorgt voor conceptontwikkeling op maat en projectmanagement volgens afspraak.

 

Jouke combineert dit met het begeleiden van groepen in de natuur, met activiteiten die gericht zijn op leiderschap, communicatie en teambuilding. Gebaseerd op Appreciative Inquiry kunnen teams samen verbetering en vernieuwing vormgeven op basis van eigen ervaringen en kennis. 

 

Als fanatiek sporter is het mooiste wat er is: het beste uit jezelf halen! Deze mentaliteit is terug te vinden in zijn aanpak en werkwijze.