Activiteiten teambuilding

Uitdagende activiteiten met inhoud, energie en interactie

Buitensporten voor teams

Met 30 jaar ervaring ontwikkelt en organiseert Excel Events programma’s op maat in Nederland en België. Vanuit onze thuisbasis De Werfloods in Arnhem werken we in heel Nederland. Van een sportieve teamdag voor het hele bedrijf tot een avontuurlijk teamuitje! Bekijk hieronder onze Top10 groepsactiviteiten:

Praktische informatie activiteiten & workshops Excel Events

Een programma kan bestaan uit diverse groepsactiviteiten die steeds in ca. in 1,5 uur kunnen worden georganiseerd. Het programma Outdoor Teambuilding & Expeditie Robinson duurt 2,5 tot 3 uren. De activiteiten zijn zo ontwikkeld dat iedereen mee kan doen, van jong tot oud. Er zijn geen specifieke eisen aan de fitheid van de deelnemers. We adviseren iedereen sportieve vrijetijdskleding en stevige (sport-)schoenen. 

Hieronder een overzicht van de tarieven voor de organisatie van deze activiteiten: 

De activiteiten zijn altijd inclusief: professionele materialen en enthousiaste begeleiding door ervaren trainers; exclusief BTW en exclusief transportkosten, eventuele locatiekosten en/of catering.

Meer achtergrondinformatie over de activiteiten is te vinden op: Outdoor Teambuilding.
Wil je indoor aan de slag met jullie missie, visie en kernwaarden? Check dan de Purpose workshop.

1

Resultaatgericht werken, ambities stellen en doelen behalen!

Mega katapult bouwen

Een mega grote katapult bouwen is een uitdagende activiteit met een leuke competitie. 

Ieder team maakt een eigen, levensgrote katapult van palen en touwen. 

Hierbij komt het aan op samenwerken, leiding geven en goed communiceren. 

Welk ontwerp is het beste en welke wordt het beste gebouwd? Welk team heeft de katapult als eerste klaar en kan het andere team gaan beschieten? Het competitie-element maakt deze activiteit extra leuk en spannend.

2

Voor als de samenwerking ff niet wil vlotten...

Vlotten bouwen

Vlot bouwen en varen: een avontuurlijke teambuilding op het water! Ieder team (van 4-6 personen) krijgt 8 palen, 4 tonnen en voldoende touwen om daarmee een eigen vlot te bouwen.

 

Het is natuurlijk de bedoeling dat het vlot stevig genoeg is om het hele team te dragen. Welk ontwerp hoort daarbij en hoe kan deze het beste worden gebouwd?
In een peddel race wordt uiteindelijk bepaald welk team het beste vlot heeft gebouwd. Optimale samenwerking en plezier gegarandeerd!

3

Survival challenge

Expeditie Robinson Competitie

Ga op Expeditie met je team!
Bij deze Robinson-achtige opdrachten gaat het er om welk team het beste weet te presteren. Bouwen, schieten, vuur maken, de eetproef en andere uitdagende onderdelen komen aan bod komen in een avontuurlijke competitie. 

Welk team weet hun kwaliteiten het beste in te zetten en wint deze spannende strijd? Deze expeditie vereist een hoge mate van samenwerking en doet een beroep op het tactisch inzicht, lef, flexibiliteit en teamspirit van de deelnemers.

In een spannende competitie komen de volgende onderdelen aan bod:

Check-in met: bandana’s uitdelen en warming-up opdrachten.

Bamboe bouwen: welk team bouwt de hoogste toren van bamboe?

Katapult bouwen en schieten: met palen en touwen wordt een constructie gebouwd om zo ver mogelijk te schieten!

Of: De Oversteek: met behulp van planken en boomstammen kan de oversteek gemaakt worden in het denkbeeldig moeras.

Stereo touwtrekken: een direct duel tussen de teams waarbij de fysieke krachten gemeten worden.

Weilandraad en de evenwichtsbalk: wie wordt gekozen in de weilandraad voor de individuele proef met de balk?

Finalespel: met de ultieme eetproef (sprinkhanen en meelwormen), estafette race, fire stick hengelen en vuur maken om het touw door te branden. 

4

Leerzame en sportieve workshop met competitie

Workshop handboogschieten

In de workshop handboogschieten komt van alles aan bod. We beginnen met een grondige uitleg en het aanleren van de juiste lichaamshouding. Vervolgens leert iedereen hoe de handboog te gebruiken en gaan we schieten op een korte afstand zodat iedereen een succeservaring heeft. Het wordt al snel moeilijker en uitdagender als we de afstand vergroten naar 10 of misschien wel 12 meter. 

Competitie individueel en voor teams: de scores worden bijgehouden en er ontstaat een levendige competitie. Daag je tegenstander uit voor een direct onderling duel. Of wat dacht je van een spelvariant waarbij de teams het tegen elkaar opnemen en niet alleen de individuele vaardigheden een rol spelen maar ook de tactiek?!   

5

Sportief teamprogramma met sluwe spelelementen

Wie is de Mol?

Ga je met je team de uitdaging aan op diverse uitdagende proeven. Wie presteert het beste terwijl er ondertussen een Mol de boel probeert te saboteren?

Organisatievorm en activiteiten
Er worden teams gemaakt van 6 tot 10 die per 2 teams rouleren over avontuurlijke onderdelen met steeds een andere tegenstander. Iedere ronde duurt 45 minuten. 

Er is een teamcompetitie waarin op ieder onderdeel punten kan worden gescoord. Na 3 opdrachten kan het klassement worden opgemaakt en is het winnende team bekend.

De volgende activiteiten kunnen bijvoorbeeld worden georganiseerd:
• Portofoonopdracht
• Eilandenoversteek
• Katapult bouwen en schieten

Wie is de Mol?

In ieder team zit 1 mol. Deze wordt via loting aangewezen. Aan het einde zal aan de teamleden worden gevraagd wie volgens hen de mol is. In de vorm van een stemming kan een telling worden gedaan. De mol die het minst verdacht is, is dus eigenlijk de beste mol.

 

 

We kunnen bijna van start!

Waar we beginnen

1

Discover
Samen bekijke we de situatie van je team

2

Dream
We onderzoeken met elkaar wat jullie wensen en behoeften zijn

3

Design
Vervolgens ontwikkelen we
samen het beste programma

4

Deliver
We bepalen hoe, wat, waar en wanneer we dit organiseren

Zet je schrap...

Ready, set, go!

Tell me more

Nieuwste blog lezen?

Meld je aan voor onze mailing en ontvang persoonlijke updates van Jouke van Dijk

Contact

Of bel met ons op 06-22990349