Onze workshops als TEAMBOOSTER

Maak kennis met de Teamboosters van Excel Events! Geschikt voor groepen vanaf 5 tot ca. 25 personen die een activiteit met energie en interactie zoeken, op basis van een inhoudelijke verdieping en reflectie. Bijvoorbeeld als teambuilding activiteit, kick-off van een vergadering of als vergaderbreak.

 

Met teambuilding activiteiten op het gebied van waarden en gedrag, communicatie en samenwerking, kan het team worden geactiveerd en ontwikkeld. Met leuke en leerzame workshops ervaren de deelnemers elkaar op een andere, doeltreffende manier:

  • Sparren met de DISC: het gedrag van elkaar beter leren kennen, met de DISC-training (de DISC training kan ook online worden georganiseerd). Met boksen of schermen als werkvorm.

Bij het schermen kan worden voldaan aan de normen van sociale afstand (1,5 meter) en andere hygiëne-eisen, door het dragen van een beschermend pak, handschoenen en uitwasbaar gezicht- en hoofdmasker.

  • Workshop Purpose Discovery: voer de dialoog over drijfveren en kernwaarden. Deze workshop kan ook online worden georganiseerd.
  • Vertrouwen bouwen met teamwork volgens de Outdoor Methode door groepsactiviteiten in de natuur.
  • Creatieve workshops zoals koken, schilderen en percussie onder leiding van enthousiaste professionals die een betekenis aan de belevenis kunnen geven. 

Met deze teambuilding activiteiten kan worden gewerkt aan: gedrag, vertrouwen, communicatie, verbinding, saamhorigheid en synergie.De boksworkshop maakt onderdeel uit van het Young Professional programma van Ordina, waar de DISC in een 2-daagse training wordt gebruikt. Ook is de DISC & Boksworkshop een onderdeel van de Ordina Academy, voor zowel interne als externe doelgroepen.

 

 

 

 

De workshops worden door EVM19 vaak aangeboden aan bedrijfsgroepen in het kader van teambuilding. Bijvoorbeeld als start van het programma, zodat de deelnemers zichzelf en de ander weer wat beter hebben leren kennen.