Workshop Purpose Discovery

Purpose Discovery is een inspirerende workshop waarmee je een doel of overtuiging onder woorden kunt brengen. Je leert doelbewuster in actie te komen, en emotionele verbindingen te leggen, wetend hoe je eigen puzzelstukjes er uit zien. Geld is voor de meeste mensen niet de drijvende kracht. Purpose is wat hen motiveert en inspireert; het doel, de zin of de overtuiging achter elk team en elke individuele carrière.

 

Purpose & merkbeleving

Deze workshop staat voor duurzame veranderingen op basis van bewustwording en impact. Spelenderwijs verleggen we grenzen op het snijvlak van purpose, merkbeleving, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

 

Tijdens de workshop maken we gebruik van werkvormen ontwikkeld door Simon Sinek in combinatie met 23plusone.


Start with WHY

 We werken vanuit de gedachte dat elke organisatie – en de carrière van iedere medewerker – uit drie niveaus bestaat:

  • Wat we doen
  • Hoe we het doen
  • Waarom we het doen

We beginnen vanuit het waarom. Dat zorgt voor bewustwording en eigenaarschap.

 


23plusone

De methode 23plusone stimuleert positief gedrag, en ondersteunt mensen, teams en organisaties om gelukkig, creatief en productief te zijn. Deelnemers worden bewuster van wat hen drijft, motiveert en bindt met anderen in het dagelijks leven. De mate waarin mensen gelukkig zijn vormt de kern van de methode. Met behulp van 23plusone kun je drijfveren en purpose in kaart brengen. Je leert wat jou als organisatie, team, of individu aantrekkelijk en uniek maakt, en je kan zo zien wat écht belangrijk is.


 

 

Excel Events is een 23plusone Licensed Friend. Dat houdt in dat we onderdeel zijn van een internationaal netwerk van gelijkgestemde professionals die zinvolle business creëren door positief gedrag.