Onze programma's

Complete, meerdaagse programma's worden met en voor de klant ontwikkeld. Hieronder meer informatie over cultuurmanagement met 23plusone, het meerdaagse team programma Management Missie en de arrangementen in samenwerking met onze business partner Hubermont - Space for Development.

23plusone

Deze wetenschappelijke methode stimuleert positief gedrag, en ondersteunt mensen, teams en organisaties om gelukkig, creatief en productief te zijn. Met behulp van 23plusone kun je (24) drijfveren en je purpose in kaart brengen. Je leert wat jou als organisatie, team, of individu aantrekkelijk en uniek maakt, en je kan zo zien wat écht belangrijk is.

 


Management Missie

Met je managementteam ga je op avontuur, op missie: voor het ontdekken van jullie drijfveren, het ontwikkelen van jullie kernwaarden en doelen voor de toekomst.

Door ambities te delen, aan vertrouwen te werken, de samenwerking te verbeteren en de verbinding te versterken, kan gewerkt worden aan de gezamenlijke missie.

 


Hubermont -Space for Development

Hubermont is de ideale locatie voor waardevolle bijeenkomsten in de Ardennen. Hubermont is gericht op teams die willen vergaderen, ontwikkelen en ontspannen. Zoals met een seminar, meeting, hei-sessie, teambuilding en training.