Ik heet Jouke van Dijk en ik ben de oprichter van Excel, vanuit de overtuiging dat excelleren altijd de beste manier is om met je werk en je team om te gaan.

 

Ik heb in 2017 de action learning MBA voltooid aan de Business School Nederland en vanuit praktijk en theorie expertise opgebouwd in het begeleiden van teams en organisaties. Dit werk ligt vooral op het vlak van HRM en communicatie.

 

Met mijn brede ervaring en grote netwerk worden opdrachtgevers en deelnemers ondersteund in hun doelstellingen. Ik zorg voor conceptontwikkeling op maat en projectmanagement volgens afspraak.

 

Ik combineer dit met het begeleiden van groepen in de natuur, met activiteiten die gericht zijn op leiderschap, communicatie en teambuilding. Gebaseerd op ervaring en verbinding kunnen teams samen verbetering en vernieuwing vormgeven in hun cultuur en gedrag. 

 

Als fanatiek sporter is het mooiste wat er is: het beste uit jezelf halen! Deze mentaliteit is terug te vinden in mijn aanpak en werkwijze.