Activiteiten als leermiddel

Met programma's op het gebied van waarden en gedrag, communicatie en samenwerking, kan het team worden geactiveerd. Met leuke, leerzame en doeltreffende activiteiten ervaren de deelnemers elkaar op een intensieve manier. 

Concreet kunnen bijvoorbeeld de volgende groepsactiviteiten een onderdeel worden van het programma:

 • Elkaar (en jezelf) beter leren kennen, werken aan verbinding met de Boksworkshop 'Sparren met de DISC' 
 • Waarden en waarderen, workshop "Create your Culture" en voer de dialoog over drijfveren en kernwaarden
 • Vertrouwen bouwen met teamwork volgens de "Outdoor Methode" door groepsactiviteiten in de natuur
 • Dream & Design: workshop schilderen  'Deel van een groter geheel maken' 
 • Flow ontwikkelen met de workshop Percussie: in het ritme  van de groep spelen en je eigen geluid laten horen
 • Kookworkshop: jullie eigen feestmaaltijd bedenken, inkopen, klaar maken, uitserveren en ....

Met deze activiteiten kan worden gewerkt aan het gedrag, versterking van het vertrouwen, verbeteren van de communicatie, bouwen aan saamhorigheid en het ontwikkelen van gedeelde ambities.

Performance, Pleasure & Purpose

Deze activiteiten vormen samen het programma op basis van het PPP-model. Ze kunnen als interventie worden ingezet om gedurende een periode van 6 tot 12 maanden te werken aan meer plezier op het werk, betere prestaties en grotere zingeving, oftewel purpose. Dit draagt bij aan meer betrokkenheid, effectievere samenwerking, minder verloop en verzuim. Dit kan worden gemeten aan het begin en einde van het traject.De boksworkshop maakt onderdeel uit van het Young Professional programma van Ordina, waar de DISC in een 2-daagse training wordt gebruikt. Ook is de DISC & Boksworkshop een onderdeel van de Ordina Academy, voor zowel interne als externe doelgroepen.

 

 

 

 

De boksworkshop wordt door EVM19 vaak aangeboden aan bedrijfsgroepen in het kader van teambuilding en het verbeteren van de onderlinge communicatie. Bijvoorbeeld als start van het programma, zodat de deelnemers zichzelf en de ander weer wat beter hebben leren kennen.

 


Commentaren: 1
 • #1

  EVM19 (zondag, 18 maart 2018 13:46)

  De boksworkshop wordt sinds 2016 ca. 10 keer per jaar gedaan op onze locatie. Met teams van 15 tot 25 personen kan dit zowel binnen als buiten worden georganiseerd. Het is altijd een groot succes met veel positieve energie in de groep. Angelique is als trainer zeer geschikt.