Onze workshops: activiteiten als leermiddel

Met activiteiten op het gebied van waarden en gedrag, communicatie en samenwerking, kan het team worden geactiveerd. Met leuke en leerzame workshops ervaren de deelnemers elkaar op een doeltreffende manier:

  • Sparren met de DISC: het gedrag van elkaar beter leren kennen, met de DISC-training (de DISC training kan ook online worden georganiseerd). Met boksen of schermen als werkvorm. Bij het schermen kan worden voldaan aan de normen van sociale afstand (1,5 meter) en andere hygiëne-eisen, door het dragen van een beschermend pak, handschoenen en volledig gezicht- en hoofdmasker.
  • Workshop Purpose Discovery: voer de dialoog over drijfveren en kernwaarden. Deze workshop kan ook online worden georganiseerd.
  • Vertrouwen bouwen met teamwork volgens de Outdoor Methode door groepsactiviteiten in de natuur.

Met deze activiteiten kan worden gewerkt aan het gedrag, versterking van het vertrouwen, verbeteren van de communicatie, bouwen aan saamhorigheid en het ontwikkelen van gedeelde ambities.De boksworkshop maakt onderdeel uit van het Young Professional programma van Ordina, waar de DISC in een 2-daagse training wordt gebruikt. Ook is de DISC & Boksworkshop een onderdeel van de Ordina Academy, voor zowel interne als externe doelgroepen.

 

 

 

 

De workshops worden door EVM19 vaak aangeboden aan bedrijfsgroepen in het kader van teambuilding. Bijvoorbeeld als start van het programma, zodat de deelnemers zichzelf en de ander weer wat beter hebben leren kennen.